Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Magazín

Všetko pre malých i veľkých školákov

Foto: S_Photo / Shutterstock.com

Všetko pre malých i veľkých školákov môžete nájsť pod jednou strechou a ešte niečo navyše.

Bratislava 24. augusta (OTS) - Už len pár dní delí všetky školopovinné deti od zasadnutia do školských lavíc. Prázdniny sa pomaly, ale isto blížia ku koncu a mnohí rodičia si už teraz robia dlhý zoznam toho, čo bude ich dieťa do školy potrebovať. A určite bude toho pomerne dosť, tak to už býva na začiatku každého školského roka. Nedajte sa preto zaskočiť nečakanými výdavkami, ale nakupujte včas a za výhodné ceny.

Zošity, perá, ceruzky, výkresy, strúhadlo, pravítka a všetko potrebné
Takto by sme mohli menovať mnoho ďalších potrebných vecí pre každého školáka či školáčku. Najmä rodičia školopovinných detí by vedeli rozprávať o tom, koľko času strávia v obchode, aby kúpili svojmu dieťaťu všetky školské potreby. Samozrejme, je to rodičovská povinnosť, ale na druhej strane treba si pomôcť vždy, ak sa dá. Minimálne môžeme ušetriť čas a financie, ak si vopred spíšeme zoznam všetkých pomôcok do školy.
V súčasnosti existuje viacero e-shopov, ktoré ponúkajú rozmanitý sortiment školských potrieb, takže nemusíte tráviť množstvo času nakupovaním v kamenných obchodoch. Môžete všetko nakúpiť z pohodlia domova a za rozumné ceny. Napríklad na webe Demro.sk nájdete okrem školských potrieb aj rôzne čistiace prostriedky, ktoré sa vždy zídu pri malom školákovi.

Dajte stopku každej nečistote
Občas sa každému z nás pritrafí nejaká nehoda v podobe rozliatia tekutiny na podlahu či koberec, zašpinenia obrusu, bielizne či oblečenia. Sú to bežné veci, ktoré patria k životu. Veľmi dobre to poznajú hlavne rodičia menších detí, keď musia neustále prať alebo čistiť po svojich ratolestiach veci v domácnosti.
V tej chvíli je veľmi dobré mať po ruke tie správne čistiace prostriedky, ktoré si dokonale poradia s každou nečistotou, špinou či mastnotou. A aj keď vaše dieťa niečo nechtiac zašpiní, napríklad pri maľovaní obrázka, ktorý potrebuje do školy, netreba ho hneď za to karhať. Vďaka kvalitným čistiacim prostriedkom bude vaša domácnosť opäť žiariť čistotou ako predtým.