Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Magazín

Súťaž o let stíhačkou na SIAF 2014 - mená výhercov

Foto: SIAF

Spravodajský portál Teraz.sk ako mediálny partner Medzinárodných leteckých dní SIAF 2014 Vám priniesol exkluzívnu súťaž o let stíhačkou L-29 Delfín.



Bratislava 22. augusta (TERAZ.sk) - Spravodajský portál Teraz.sk ako mediálny partner Medzinárodných leteckých dní SIAF 2014 Vám priniesol exkluzívnu súťaž o let stíhačkou L-29 Delfín. Jediné, čo pre zapojenie sa do súťaže bolo potrebné urobiť, bolo spĺňať vekový limit nad 18 rokov, byť v dobrom zdravotnom stave a správne odpovedať na otázku: Na akej frekvencii si budete počas leteckých dní môcť naladiť rádio SIAF? Správnu odpoveď 107,3 MHz a ďalšie zaujímavosti ste sa mohli dozvedieť na www.siaf.sk

Spomedzi všetkých správnych odpovedí sme vyžrebovali piatich výhercov, ktorí získali po dve vstupenky na blížiace sa Medzinárodné letecké dni SIAF 2014. Sú to Róbert Rybár, Lucia Jackuliaková, Simona Duchajová, Michal Fraňo a Ľuboš Šranko. Najviac šťastia sa usmialo na Ľubomíra Hurajta, ktorý získal hlavnú cenu - let stíhačkou L-29 Delfín.

Víťazom srdečne gratulujeme, ostatným čitateľom ďakujeme za účasť a držíme palce pri niektorej z ďalších súťaží na spravodajskom portáli Teraz.sk.