Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Zakladateľ Playboya sa opäť oženil, manželka je o 60 rokov mladšia

Na archívnej snímke z 26. apríla 2010 Hugh Hefner a Crystal Harrisová prichádzajú na premiéru filmu Iron Man 2 v Los Angeles. Foto: TASR/AP

Hugh Hefner bol predtým ženatý s Mildred Williamsovou a Kimberley Conradovou a s každou má dve deti.

Los Angeles 1. januára (TASR) - Zakladateľ amerického časopisu Playboy Hugh Hefner (86) sa na Silvestra oženil vo svojej vile v Los Angeles s americkou modelkou a playmate Crystal Harrisovou, ktorá je od neho mladšia o 60 rokov. Oznámil to na svojej webovej stránke časopis Hollywood Reporter.

"Dnes je deň, keď som sa stala pani Hefnerovou. Cítim sa veľmi šťastná a požehnaná," napísala Harrisová, miss Playboya z decembra 2009, na svojom twitterovom konte, ktoré si už premenovala na Crystal Hefnerová. Stala sa tak treťou Hefnerovou manželkou.

Obaja sa spoznali na jednom z večierkov Playboya v roku 2008. Na 2. sviatok vianočný v roku 2010 Hefner ohlásil svoje zasnúbenie s Harrisovou. V júni 2011 - len niekoľko dní pred svadbou - však Harrisová zasnúbenie zrušila.

Následne v médiách prepierala ich sexuálny život, keď v rozhovore so známym moderátorom Howardom Sternom okrem iného povedala, že za dva roky mali sex len raz a "trvalo to asi dve sekundy". Neskôr sa za svoje vyjadrenia ospravedlnila.

Hefner bol predtým ženatý s Mildred Williamsovou a Kimberley Conradovou a s každou má dve deti. Harrisová vstúpila do prvého manželstva. Nedávno si otvorila v Kalifornii predajňu spodnej bielizne.