Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Zaľúbenci minú na Valentína okolo 50 eur a sú čoraz odvážnejší

Zaľúbenci minú na Valentína okolo 50 eur a sú čoraz odvážnejší Foto: Zľavomat.sk

Valentínske darčeky na Zľavomat.sk nakupujú najmä muži.

Bratislava 11. februára (OTS) - Ľudia na Slovensku sú s rastom online nakupovania čoraz odvážnejší a na sviatok zaľúbených Valentína nakupujú pre svoje polovičky viac erotických darčekov aj šteklivých zážitkov. Hitom sú aj klasické dary so srdiečkami, luxusné večere či valentínske pobyty pre dvojice. Vyplýva to z prieskumu najväčšieho zľavového portálu Zľavomat.sk, kde ľudia minú na valentínske prekvapenia od 20 do 50 eur. Pri zážitkoch a romantických pobytoch je to od 100 eur vyššie. Valentín je jedno z mála období, keď výrazne narastá záujem mužov o nakupovanie darčekov a dorovnávajú vo výdavkoch svoje polovičky.

Valentín je v našich zemepisných šírkach veľmi špecifický sviatok. Jedna polovica ľudí ho obľubuje a s radosťou oslavuje a tá druhá je voči nemu tak trocha kritická. Ale dá sa povedať, že Valentín je na Slovensku čoraz populárnejší. Svedčia o tom rastúce nákupy nielen mladšej generácie, ale častejšie ho oslavujú aj staršie vekové kategórie. To sa odráža aj v náraste tržieb, nevyrovná sa však zatiaľ tržbami tradičným slovenským sviatkom, ako sú Vianoce či letnému obdobiu dovoleniek. Celkovo je trend nakupovania valentínskych prekvapení skôr intuitívny a na poslednú chvíľu,“ uviedol Štefan Miho, marketingový manažér portálu Zľavomat.sk, ktorý patrí do skupiny Slevomat Group.

TOP VALENTÍNSKE DARČEKY:
1. Darčeky s vlastnou fotografiou alebo srdiečkami
2. Romantické večere
3. Wellness procedúry a pobyty
4. Valentínske pobyty
5. Erotické darčeky a zážitky

Ľudia na Zľavomate pred Valentínom podľa Štefana Miha nakupujú v tisíckach kusov drobné darčeky so srdiečkami, ktoré prípadne ozdobia vlastnou fotografiou – ako napríklad tričká, šálky či kľúčenky. Rovnako žiadané sú romantické viacchodové večere, wellness procedúry a valentínske pobyty.

Pre nezadaných alebo tých, ktorí si svoju polovičku ešte stále hľadajú, Zľavomat tento rok pripravil aj novinku – vstupy na valentínsku single párty či karneval na lodi. Opäť sú aj pri týchto nákupoch pre singles aktívnejší muži.

Tento rok sa zákazníci zamerali viac aj na relax a oddych v pravom zmysle slova. Vírivky, sauny, masáže, pobyty v prírode – zaujíma ich všetko, čo súvisí s pravým uvoľnením a pohodlím. Ale každým rokom sú naši zákazníci čoraz odvážnejší. Strach z nakupovania intímností je cez internet menší,“ doplnil Štefan Miho.
Tohtoročnou jednotkou v erotických darčekoch na Zľavomate sú určite šteklivé a erotické masáže. „V našej ponuke pikantných darčekov je okrem tantra či nuru masáží najväčší záujem o jednorazovú spodnú bielizeň, balíčky valentínskych kondómov a masážne gély,“ prezradil Štefan Miho. Veľkým hitom je aj striptízová šou Ladies Night Magic Mike XXL – najlepšia striptízová skupina Európy prvýkrát na Slovensku, ktorú si zakúpilo už takmer 2 000 ľudí.

TOP Erotické valentínske darčeky:
1. jednorazová spodná bielizeň
2. erotické masáže
3. balíčky kondómov a gély


Viac valentínskych tipov na darčeky nájdete na Zľavomat.sk.