Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia

Polícia pátra po Tiborovi Urbanovi z Oravy, nevrátil sa z festivalu

Polícia vyhlásila pátranie po 17-ročnom Tiborovi Urbanovi zo Zákamenného v okrese Námestovo, ktorý sa uplynulý víkend nevrátil domov z podujatia v Námestove. Tínedžer bol naposledy videný 20. mája v Námestove, kde bol s kamarátmi na pivnom festivale. „V telefonickom kontakte bol o 02.59 hodine s kamarátom, ktorému povedal, že je na autobusovom nástupišti v Námestove. Od tejto doby nepodal o sebe príbuzným ani nikomu inému žiadnu správu a telefón má vypnutý. Foto: TASR - KR PZ

Tínedžer bol naposledy videný 20. mája v Námestove, kde bol s kamarátmi na pivnom festivale.

Zákamenné 22. mája (TASR) - Polícia vyhlásila pátranie po 17-ročnom Tiborovi Urbanovi zo Zákamenného v okrese Námestovo, ktorý sa uplynulý víkend nevrátil domov z podujatia v Námestove. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Tínedžer bol naposledy videný 20. mája v Námestove, kde bol s kamarátmi na pivnom festivale. „V telefonickom kontakte bol o 02.59 hodine s kamarátom, ktorému povedal, že je na autobusovom nástupišti v Námestove. Od tejto doby nepodal o sebe príbuzným ani nikomu inému žiadnu správu a telefón má vypnutý," spresnila hovorkyňa.

Nezvestný mladík je plnoštíhlej vysokej postavy, má hnedé vlasy ostrihané nakrátko a zelené oči. Oblečené mal čierne tepláky, zeleno-čiernu kockovanú košeľu, zelenú bundu s kapucňou a čierne botasky. "Akékoľvek poznatky k hľadanému tínedžerovi je potrebné oznámiť na telefónnej linke 158, alebo ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru," uzavrela Balogová.