Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia

Vytrhlo Vám strechu alebo plamene pohltili dom

Ak neviete, čo Vám najlepšie a za dobrý peniaz ochráni Váš majetok, nevadí, portál Netfinancie.sk Vám ako prvý na Slovensku pomôže vybrať si.

Bratislava 25. júna (TASR-OTS) - Vytrhlo Vám strechu alebo plamene pohltili dom? Víchrica, oheň, voda či blesk...všetko sú to živly, ktoré neodstaví ani ten najkvalitnejší zabezpečovací systém a v priebehu okamihu sa Vám môže rozplynúť sen o krásnom bývaní a celoživotné úspory. Ako si teda zachrániť strechu nad hlavou? Stopercentné bezpečie Vám nezaručí nikto. Kde nie je voda, môže zasiahnuť oheň, kde nie je oheň, odtrhne Vám strechu víchrica. A zlodejov je čím ďalej tým viac... Nemôžete si byť istí ani v tých najpokojnejších oblastiach, lebo dnešný svet prináša množstvo extrémov.

Ak neviete, čo Vám najlepšie a za dobrý peniaz ochráni Váš majetok, nevadí, portál Netfinancie.sk Vám ako prvý na Slovensku pomôže vybrať si. Nová porovnávacia kalkulačka pre poistenie domov, bytov a domácností je to pravé, čo potrebujete. Na trhu totiž existuje množstvo poistných produktov a je ťažké nájsť ten vhodný a zároveň aj lacný.

Porovnajte si ich!

Osobné obchádzanie pobočiek však už nie je v móde. Všetko je dnes predsa na webe a tam nájdete aj online porovnávaciu kalkulačku pre poistenie domu, bytu a domácnosti. Nikdy nebolo jednoduchšie postarať sa o svoju strechu nad hlavou. Nielenže si ju zabezpečíte a v prípade škody dostanete späť svoje peniaze, ale kalkulačka Vám vyberie aj cenovo najvýhodnejšie poistenie.

Kríza sa Vašej peňaženky týkať nemusí - stačí len kliknúť na www.netfinancie.sk, renomovaný online portál, ktorý už niekoľko rokov poskytuje Slovákom porovnanie poistení: PZP, cestovného poistenia, poistenia zodpovednosti v zamestnaní a ďalších. Stavte na jednotku v tejto oblasti a ušetríte veľa peňazí.

Postav dom, zasaď strom a urob si poistenie!

Eva Majerská Netfinancie, s.r.o. www.netfinancie.sk