Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia

Zdravotný stav muža postreleného v Hurbanove je stabilizovaný

Podľa nepotvrdených informácií troch zastrelených pochovajú v Hurbanove tento týždeň, pravdepodobne v stredu (27.6.).

Komárno 25. júna (TASR) - Zdravotný stav pacienta, hospitalizovaného po streľbe v Hurbanove, kde príslušník mestskej polície 15. júna zabil troch ľudí a dvoch zranil, je stabilizovaný, ale naďalej vážny. Uviedla to pre TASR hovorkyňa spoločnosti holding Agel, ktorá prevádzkuje komárňanskú nemocnicu, Marta Csergelová. "O lekárskych zákrokoch a podrobnostiach sa nebudeme vyjadrovať," povedala.

Podľa nepotvrdených informácií troch zastrelených pochovajú v Hurbanove tento týždeň, pravdepodobne v stredu (27.6.) "Zatiaľ nepoznáme presný termín pohrebu," uviedla primátorka mesta Hurbanovo Margita Zemková s tým, že po tragickej udalosti v súčasnosti vládne v meste pokoj. "Ani vo Svätom Petre, v mieste trvalého bydliska obvineného, nedošlo k mimoriadnym udalostiam, hoci miestni obyvatelia sa obávali pomsty Rómov," konštatoval starosta obce Jozef Jobbágy.

V Hurbanove a Svätom Petre hliadkuje priebežne štátna polícia. "Príslušníci mestskej polície pracujú v mimoriadnom režime, službu v týchto dňoch ponechávajú posilnenej štátnej polícií," ozrejmila Zemková.

Prečítajte si aj: