Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia NHL

NHL: Columbus zvíťazil v Toronte, hoci najprv prehrával

Na snímke druhý zľava ruský útočník Arťom Panarin oslavuje víťazný gól, vľavo jeho spoluhráč Zach Werenski v zápase hokejovej NHL Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets v noci na 9. januára 2018. Foto: TASR/AP

O zisku dvoch bodov pre Blue Jackets rozhodol ruský útočník Arťom Panarin.

New York 9. januára (TASR) - Hokejisti Toronta prehrali v noci na utorok v jedinom zápase zámorskej NHL s Columbusom 2:3 po predĺžení. O zisku dvoch bodov pre Blue Jackets rozhodol ruský útočník Arťom Panarin.

Domáci pritom viedli po dvoch tretinách 2:0. Štyri minúty pred koncom však znížil Jordan Schroeder a v 58. minúte vyrovnal Pierre-Luc Dubois. V predĺžení napokon Panarin rozhodol o výhre hostí. "Dnešný výsledok je pre nás veľmi dôležitý. Ukázal nám, že aj keď prehrávame celý zápas, nič to neznamená. Sme veľmi šťastní," povedal Panarin pre oficiálnu stránku profiligy. Obranca "modrokabátnikov" Seth Jones zaznamenal dve asistencie a za uplynulých 11 zápasov nazbieral 12 bodov (3+9).

NHL-sumár:



TORONTO MAPLE LEAFS - COLUMBUS BLUE JACKETS 2:3 pp (0:0, 2:0, 0:2 - 0:1)

Góly: 32. van Riemsdyk (Polák, Bozak), 37. Nylander (Gardiner) – 56. Schroeder (Nutivaara, Jenner), 58. Dubois (Jones), 64. Panarin (Werenski, Jones). Brankári: Andersen - Bobrovskij, strely na bránku: 38:33, 18.933 divákov.