Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

NHL: Edmonton umiestnil Sekeru na listinu zranených hráčov

Brankár St. Louis Jake Allen sa pripravuje na strelu od hráča Edmonton Oilers' Andreja Sekeru. Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Tridsaťjedenročného hokejistu vyradilo z hry zranenie tváre, ktoré utrpel po zásahu pukom v noci na sobotu v zápase na ľade Anaheimu.

Edmonton 15. februára (TASR) - Vedenie klubu NHL Edmonton Oilers zapísalo slovenského obrancu Andreja Sekeru na listinu zranených hráčov. Tridsaťjedenročného hokejistu vyradilo z hry zranenie tváre, ktoré utrpel po zásahu pukom v noci na sobotu v zápase na ľade Anaheimu. Sekera duel nedokončil, pri šiestich striedaniach odohral spolu iba tri a pol minúty.

"Olejári" sa obávali, či Sekera neutrpel po zásahu otras mozgu, tieto obavy sa ale nepotvrdili. Tréner Todd McLellan dokonca uvažoval o tom, že by skúsený bek mohol nastúpiť už na najbližšom výjazde na klziskách súperov, napokon mu však doprial čas na doliečenie. "Andrej je na listine zranených, pretože potrebuje ešte nejaký čas na zotavenie," uviedol McLellan na tlačovej konferencii.

Sekera po májovej jarnej operácii kolena vynechal úvod tejto sezóny a do súťažného kolotoča sa vrátil tesne pred Vianocami. V prebiehajúcom ročníku stihol odohrať za Oilers 18 zápasov, v ktorých si pripísal jednu asistenciu.