Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Nitriansky kraj

Komárno vyčlenilo 150.000 eur na obnovu šiestich školských telocviční

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Okrem telocvične v Základnej škole na Eötvösovej ulici plánuje samospráva vymeniť okná vo veľkej telocvični a na spojovacej chodbe telocvične v Základnej škole J. A. Komenského.

Komárno 26. septembra (TASR) – Mesto Komárno odovzdalo vo štvrtok do užívania vynovenú telocvičňu v Základnej škole s vyučovacím jazykom maďarským na Eötvösovej ulici. Vo veľkej a malej telocvični pribudli nové podlahy. Škola je jednou zo šiestich základných škôl v Komárne, na obnovu ktorých vyčlenili mestskí poslanci z tohtoročného rozpočtu 150.000 eur. Peniaze sú určené na rekonštrukciu a modernizáciu školských telocviční, informovalo vedenie mesta.

Okrem telocvične v Základnej škole na Eötvösovej ulici plánuje samospráva vymeniť okná vo veľkej telocvični a na spojovacej chodbe telocvične v Základnej škole J. A. Komenského, kde sa uskutoční aj výmena obkladu a vymaľovanie chodby telocvične. V Základnej škole s vyučovacím jazykom maďarským Móra Jókaiho budú opravené kryty stien v telocvični, v Základnej škole na Pohraničnej ulici sa uskutoční výmena okien. V Základnej škole s vyučovacím jazykom maďarským na Ulici práce plánuje samospráva opraviť podlahu a rozšíriť vybavenosť v malej telocvični. V Základnej škole na Rozmarínovej ulici sa uskutočnia opravy sociálnych miestností a výmena výplní otvorov v šatniach a v telocvični.