Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Nitriansky kraj

Muž pri Šintave zišiel z rovnej cesty. Náraz do stromu ho zabil

Ilustračné foto. Foto: TASR - Martin Baumann

Hasiči pomáhali pri resuscitácii osoby, na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny zachytili pomocou sorpčných materiálov.

Šintava/Šoporňa 21. marca (TASR) - Polícia vyšetruje okolnosti a príčiny tragickej dopravnej nehody osobného motorového vozidla, ku ktorej došlo na ceste I/62 v smere zo Šoporne do obce Šintava v okrese Galanta v pondelok (20.3.) podvečer.

Ako dnes TASR informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová, 39-ročný muž z okresu Galanta viedol vozidlo po rovnom úseku cesty, keď z nezistených príčin prešiel v smere jazdy mimo cestu vpravo a prednou časťou auta narazil do stromu. "Vodič vážnym zraneniam na mieste nehody podľahol. Príčiny dopravnej nehody polícia vyšetruje ako prečin usmrtenia," vyjadrila sa Linkešová.

Ako dodala Júlia Kedrová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave, hasiči pomáhali pri resuscitácii osoby, na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny zachytili pomocou sorpčných materiálov. Pri nehode zasahovali hasiči z Galanty a Serede.