Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Nitriansky kraj

Motorkár z Maďarska sa čelne zrazil s dodávkou

Pri dopravnej nehode neďaleko obce Tekovské Lužany v okrese Levice sa ťažko zranil 44-ročný motocyklista z Maďarska. Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Ťažko zranený motocyklista bol prevezený do nemocnice, 34-ročná vodička dodávkového vozidla sa pri nehode nezranila. Škoda doposiaľ vyčíslená nebola.

Tekovské Lužany 28. júna (TASR) – Pri dopravnej nehode neďaleko obce Tekovské Lužany v okrese Levice sa ťažko zranil 44-ročný motocyklista z Maďarska. Nehoda sa stala vo štvrtok okolo obeda na križovatke v smere od obce Tekovské Lužany na obec Čaka a Málaš.

"Motocyklista z Maďarska pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky. V ostrej pravotočivej zákrute prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oprotiidúcim dodávkovým vozidlom," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Ťažko zranený motocyklista bol prevezený do nemocnice, 34-ročná vodička dodávkového vozidla sa pri nehode nezranila. Škoda doposiaľ vyčíslená nebola. Dychová skúška na alkohol bola u obidvoch účastníkov nehody negatívna. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.