Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Nitriansky kraj

Divadlo Andreja Bagara bude verných divákov odmeňovať

Na archívnej snímke budova Divadla Andreja Bagara. Foto: FOTO TASR/Štefan Puškáš

DAB chce prostredníctvom vernostných kariet motivovať verejnosť k častejšej návšteve divadla.

Nitra 9. decembra (TASR) – Divadlo Andreja Bagara (DAB) v Nitre bude svojich verných divákov odmeňovať. Očakáva, že sa tak dozvie aj viac o divákoch. "Účel vernostných kariet je založený na tom, že organizácia chce odmeniť svojich zákazníkov rôznymi bonusmi. V našom prípade to budú upomienkové predmety, výhody pri nákupe lístkov a zľavy na vstupenky," uviedol riaditeľ DAB Jaroslav Dóczy.

Ako doplnil, ďalšou výhodou pre držiteľov je, že budú môcť získať vstupenky na predstavenia, ktoré sú evidované ako vypredané. "Stáva sa nám, že v našom systéme už divák nenájde voľný lístok, no v deň predstavenia sa dozvieme, že napríklad pri zájazdoch nepríde plánovaných 45 ľudí, ale iba 40. Na poslednú chvíľu sa nám tak uvoľní päť vstupeniek, ktoré si naši verní diváci ešte budú môcť kúpiť, pretože ich o tom budeme informovať cez notifikačný mail alebo sms správu," vysvetlil Dóczy.

DAB chce prostredníctvom vernostných kariet motivovať verejnosť k častejšej návšteve divadla. Zároveň očakáva, že vďaka bodom zapísaným na karte bude mať prehľad o tom, na aké predstavenia jednotliví diváci najradšej chodia. "Budeme vidieť, aké inscenácie konkrétny človek preferuje a podľa toho mu adresne ponúkať vstupenky," doplnil riaditeľ.