Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Nitriansky kraj

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po hľadanom Jurajovi Bórym

Topoľčianski policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po hľadanom 54-ročnom Jurajovi Bórym zo Súloviec. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková, Okresný súd Bratislava I uznesením nariadil obmedzenie jeho osobnej slobody ako svedka. Juraj Bóry sa v mieste trvalého pobytu dlhodobo nezdržiava a nepreberá ani poštovú korešpondenciu. Foto: TASR/KR PZ Nitra

Policajti po hľadanom pátrali na viacerých miestach.

Topoľčany 5. novembra (TASR) – Topoľčianski policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po hľadanom 54-ročnom Jurajovi Bórym zo Súloviec. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková, Okresný súd Bratislava I uznesením nariadil obmedzenie jeho osobnej slobody ako svedka. Juraj Bóry sa v mieste trvalého pobytu dlhodobo nezdržiava a nepreberá ani poštovú korešpondenciu.

Policajti po ňom pátrali na viacerých miestach. "Zatiaľ však bezvýsledne, preto sa so žiadosťou o pomoc obraciame na verejnosť. Informácie o pohybe alebo pobyte hľadaného právnika Juraja Bóryho možno podať polícii na telefónnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare," uviedla Čuháková.