Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Nitriansky kraj

Pri Komárne sa zrazili dve autá, zranený sa bude liečiť 3 mesiace

Na ceste medzi obcou Zlatná na Ostrove a mestskou časťou Komárna Nová Stráž sa čelne zrazili dve osobné motorové vozidlá. Nehoda sa stala v stredu 31. januára vo večerných hodinách. Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Vodič sa pravdepodobne nestačil zaradiť do svojho jazdného pruhu a v protismere sa čelne zrazil so Škodou Octavia.

Komárno 1. februára (TASR) – Na ceste medzi obcou Zlatná na Ostrove a mestskou časťou Komárna Nová Stráž sa čelne zrazili dve osobné motorové vozidlá. Nehoda sa stala v stredu 31. januára vo večerných hodinách.

Podľa informácie hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáty Čuhákovej v čase krátko pred 18.30 h predchádzal 25-ročný vodič osobného vozidla Škoda Fabia nákladné vozidlo s návesom. „Vodič sa pravdepodobne nestačil zaradiť do svojho jazdného pruhu a v protismere sa čelne zrazil so Škodou Octavia,“ skonštatovala hovorkyňa.

Pri nehode utrpel 27-ročný vodič Octavie zranenia, z ktorých sa bude podľa predbežnej lekárskej správy liečiť približne tri mesiace. Alkohol v dychu vodičov policajti nezistili. Okolnosti a mieru zavinenia nehody vyšetruje policajný vyšetrovateľ ako prečin ublíženia na zdraví.