Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Prešovský kraj

Polícia žiada o pomoc pri prešetrení tragickej dopravnej nehody

Na snímke havarované auto. Foto: TASR/Policajný zbor

Tragická nehoda sa stala 18. apríla na ceste medzi obcami Spišský Štiavnik a Hôrka.

Poprad 22. apríla (TASR) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri prešetrení tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala 18. apríla krátko po 07.00 h na ceste medzi obcami Spišský Štiavnik a Hôrka, okres Poprad.

„V smere od Spišského Štiavnika viedla 21-ročná žena z Batizoviec osobné auto Seat Ibiza. V miernom stúpaní v miernej ľavotočivej zákrute s následným priamym úsekom sa pri prejazde horizontu z doposiaľ nezistených príčin dostala s vozidlom do protismeru. Následne v bočnom pravom šmyku vyšla mimo cestu vpravo, kde svojou ľavou bočnou časťou v mieste vodiča narazila do stromu a prevrátila sa na ľavý bok, pričom ostala zakliesnená vo vozidle,“ objasnil krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik.

Pri dopravnej nehode utrpela vodička ťažké zranenia nezlučiteľné so životom. „V záujme objektívneho prešetrenia dopravnej nehody polícia žiada svedkov nehody, aby kontaktovali políciu buď osobne na Okresnom dopravnom inšpektoráte Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade, na telefónnom čísle 0961 89 3516, prípadne na známom tel. čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodal hovorca.

Prevrátené auto
Foto: TASR/Policajný zbor