Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Prešovský kraj

POŽIAR NÁKLADNÝCH ÁUT: Pred tunelom Branisko uzatvorili diaľnicu

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Prešovský kraj

Oba horia, úsek je v oboch smeroch neprejazdný, obchádzka vedie cez Hendrichovce, Bertotovce a Chminiansku Novú Ves, spresnila Zelená vlna RTVS.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Prešov 11. apríla (TASR) - Hasiči zasahujú pri požiari dvoch nákladných áut na diaľnici D1 pred tunelom Branisko v smere na Poprad. Diaľnica je v danom úseku uzavretá. Pre TASR to uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Zelená vlna RTVS informuje, že dva kamióny sa zrazili na diaľnici pred Hendrichovcami smerom z Prešova na Poprad. "Oba horia, úsek je v oboch smeroch neprejazdný, obchádzka vedie cez Hendrichovce, Bertotovce a Chminiansku Novú Ves," spresnila.

Ako pre TASR uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, v dôsledku zrážky začalo jedno z vozidiel horieť. "Jeden z vodičov bol na mieste podrobený dychovej skúške, výsledok bol negatívny, druhý vodič bol prevezený do nemocnice, nakoľko utrpel zranenia. Na mieste sú všetky záchranné zložky," povedala Ligdayová.

Na mieste nehody sa podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Petry Klimešovej nachádzala jedna zranená osoba. "Záchranári transportovali do nemocnice v Prešove 29-ročného muža s viacerými poraneniami a popáleninami," uviedla pre TASR.



NDS: Požiar poškodil vozovku diaľnice D1 pred zjazdom na Hendrichovce



Požiar poškodil vozovku diaľnice D1 pred zjazdom na Hendrichovce. Národná diaľničná spoločnosť (NDS) aktuálne robí všetko pre to, aby čo najskôr sprejazdnila úsek v smere Poprad - Prešov, ktorý je menej poškodený. TASR o tom informoval odbor marketingu a komunikácie NDS.

Hasiči vo štvrtok zasahovali pri požiari dvoch nákladných áut na diaľnici D1 pred tunelom Branisko v smere na Poprad. Diaľnica je v danom úseku uzavretá. NDS upozorňuje na uzatvorenie úseku diaľnice D1 v oboch smeroch, medzi mostom nad Štefanovským potokom a zjazdom na Hendrichovce v okrese Prešov.