Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Prešovský kraj

Verejnosť môže hlasovať za NAJ v cestovnom ruchu Prešovského kraja

Prešov, ilustračné foto. Foto: TASR

Ide o štvrtý ročník ocenení, súťaž vyhlásila Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Severovýchod Slovenska, ktorá zastrešuje rozvoj cestovného ruchu v Prešovskom kraji.

Prešov 20. decembra (TASR) – Začína sa hlasovanie v súťaži o NAJ zariadení, zamestnancoch a produktoch cestovného ruchu v Prešovskom kraji 2017. Ide o štvrtý ročník ocenení, súťaž vyhlásila Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Severovýchod Slovenska, ktorá zastrešuje rozvoj cestovného ruchu v Prešovskom kraji.

Ako informovala marketingová pracovníčka KOCR Barbora Čechová, hlavnou úlohou súťaže je oceniť a motivovať ľudí, ktorí pracujú v cestovnom ruchu, pomáhajú pri jeho rozvoji a môžu byť vďaka svojim kvalitám vzorom pre ostatných. Nominácie na ocenenia pre osobnosti, organizácie, produkty, zariadenia a zamestnancov, ktorí prispievajú k rozvoju turizmu v kraji, mohla podávať široká verejnosť do konca novembra. O víťazoch v kategórii osobnosti a produkty rozhodne odborná porota. Najlepšie zariadenia, zamestnanci a jeden najobľúbenejší produkt vyberá verejnosť v online hlasovaní do 14. januára 2018 na stránke www.severovychod.sk.

Hlasovať možno v kategóriách NAJ kultúrno-náučné zariadenie, NAJ informačné zariadenie, NAJ ubytovacie zariadenie, NAJ reštaurácia, NAJ kaviareň/bar/čajovňa, NAJ zamestnanec CR a NAJ produkt 2017. Čechová doplnila, že práve kategória NAJ produkt je od minulého roka posilnená aj hlasovaním verejnosti, pre popularizáciu zaujímavých a prínosných aktivít v oblasti rozvoja turizmu.

"Už samotná nominácia je pre zariadenia, produkty i zamestnancov určitou satisfakciou, zviditeľnením a ocenením ich doterajších kvalít. Spoločným menovateľom nominovaných je kvalita a atraktívnosť daného zariadenia alebo produktu a úroveň služieb, ktoré poskytujú. O anketu a ocenenie je veľký záujem zo strany odbornej i laickej verejnosti, z čoho máme veľkú radosť," uviedol Martin Janoško, riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska.

Víťazi si ocenenia prevezmú na výstave cestovného ruchu ITF Slovakiatour 25. januára 2018 v Bratislave.