Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Mladý muž z Myjavy chcel dobodať svojho otca kuchynským nožom

Ilustračné foto Foto: TASR/Milan Kapusta

Otec sa v strachu pred synom zavrel v obývačke, syn však rozbil sklenenú výplň dverí, pričom sa porezal na bruchu a rukách. V útoku pokračoval a snažil sa otca bodnúť do hlavy a hornej časti tela.

Myjava 31. júla (TASR) - Polícia obvinila 27. júla 29-ročného muža z Myjavy z prečinu nebezpečného vyhrážania. Obvinený chcel po predchádzajúcej hádke napadnúť svojho 49-ročného otca kuchynským nožom.

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, otec sa v strachu pred synom zavrel v obývačke. Syn však rozbil sklenenú výplň dverí, pričom sa porezal na bruchu a rukách. Pokračoval však v útoku a snažil sa otca bodnúť do hlavy a hornej časti tela.

„Otec jeho útoky odrážal konferenčným stolíkom. Podarilo sa mu ujsť do spálne, odkiaľ cez balkón vyskočil a privolal políciu. Sudca Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom akceptoval návrh na väzobné stíhanie obvineného. Útočník je od pondelka (30. júla) stíhaný väzobne,“ doplnila Antalová s tým, že v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.