Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Autobus pri Trebišove zišiel z cesty a vyvrátil sa v priekope

Na snímke dopravná nehoda na hlavnej ceste za odbočkou na obec Trnávka v okrese Trebišov 27. apríla 2015. Autobus zišiel z cesty, v priekope sa vyvrátil bok a narazil do stromu. Foto: TASR/AP

Autobus šiel pravdepodobne do Košíc.

Trnávka 27. apríla (TASR) - Sečovce/Dargov 27. apríla (TASR) - Na ceste medzi mestom Sečovce a obcou Dargov v okrese Trebišov došlo dnes ráno okolo 5.35 h k dopravnej nehode, pri ktorej zišiel z cesty autobus. Autobus zn. SOR viedol 64-ročný vodič. V čase nehody viezol približne 35 cestujúcich.

"Z doposiaľ nezistených príčin zišiel s autobusom mimo vozovku na trávnatý svah. Následne sa autobus prevrátil na pravú bočnú časť a strechou narazil do stromu. Podľa predbežných lekárskych správ sa pri dopravnej nehode ľahko zranilo deväť osôb, ktoré utrpeli zranenia s dobou liečenia od sedem do 42 dní," informovala dnes TASR košická krajská hovorkyňa Jana Mésarová.

Ďalšie tri osoby utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie. Pri dopravnej nehode vznikla na autobuse škoda vo výške cca 20.000 eur. Vodič bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Policajný príslušník začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.