Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Banku v Bratislave prepadol neznámy muž, hrozil zbraňou

Ilustračné foto Foto: TASR

Banku v Ružinove mal prepadnúť muž vo veku približne 35 rokov.

Bratislava 29. júna (TASR) - Pobočku banky na Galvaniho ulici v bratislavskom Ružinove dnes v podvečerných hodinách prepadol maskovaný muž. Po neznámom mužovi policajti v súčasnosti intenzívne pátrajú.

"Podľa doterajších informácií neznámy páchateľ vošiel krátko pred 17.00 h do priestorov banky a pod hrozbou použitia krátkej guľovej zbrane požadoval od zamestnancov vydanie finančnej hotovosti," informovala TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Zamestnanec mu z obavy o svoj život a zdravie vydal finančnú hotovosť približne 55.000 eur. Ďalších približne 4500 eur mu z rovnakej obavy vydal aj klient, ktorý bol v čase prepadu tiež v banke. "Neznámy páchateľ po lúpeži ušiel na motorke na doposiaľ neznáme miesto, smerom na Zlaté piesky. Lúpež sa zaobišla bez zranení," doplnila Mihalíková.

Banku mal prepadnúť muž vo veku približne 35 rokov. Oblečený mal tmavý motorkársky odev a na hlave mal prilbu s okuliarmi. "Akékoľvek informácie k osobe páchateľa nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.