Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Regióny

V športovom areáli na Dubničke pribudlo dopravné ihrisko

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jana Vodnáková

Ešte v júli zabezpečilo mesto realizáciu vodorovného dopravného značenia, ako aj opatrenia pre zlepšenie odvedenia dažďových vôd z plochy ihriska.

Bánovce nad Bebravou 18. septembra (TASR) – Mladí cyklisti, kolobežkári i chodci sa naučia pravidlá cestnej premávky na novom dopravnom ihrisku. Vybudovali ho v športovom areáli na sídlisku Dubnička. Informovala o tom radnica v tlačovej správe.

„Dopravné ihrisko je zo stránky stavebných prác dokončené a na najbližšom zastupiteľstve bude odovzdané do správy majetku mesta," uviedol Michal Pojtek, vedúci odboru služieb Mestského úradu v Bánovciach nad Bebravou.

Žiaci priľahlých základných škôl na ulici Gorazdova a Komenského ho budú môcť užívať počas vyučovania a počas neho budú dostupné aj prenosné zvislé dopravné značky. Ostatným návštevníkom ihriska bude slúžiť vodorovné dopravné značenie.

Ešte v júli zabezpečilo mesto realizáciu vodorovného dopravného značenia, ako aj opatrenia pre zlepšenie odvedenia dažďových vôd z plochy ihriska. Aktuálne tam zabezpečujú dobrovoľníci výsadbu zelene.