Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

BANSKÁ BYSTRICA: Námestie SNP patrí dnes na dve hodiny polícii a deťom

Na snímke pohľad na fontánu po jej slávnostnom spustení do prevádzky na Námestí SNP v Banskej Bystrici 30. apríla 2016. Foto: TASR - Branislav Račko

Deti budú mať šancu oboznámiť sa aj s prácou kriminalistického technika a počas akcie oznámkovať prácu polície s možnosťou získať darček s jej logom.

Banská Bystrica 29. júna (TASR) – Na banskobystrickom Námestí SNP sa dnes od 10.00 h uskutoční podujatie "Polícia deťom – vysvedčenie", ktorého cieľom je predstaviť prácu polície. TASR o tom informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

"Pre deti, ale i dospelých návštevníkov sme pripravili pútavý program, v rámci ktorého predstavíme ukážky zásahu pohotovostného policajného útvaru a činnosti poriadkovej jednotky i služobnej kynológie, tiež ukážky práce kriminalistického a expertízneho ústavu, policajného výstroja a výzbroje, ako aj motorových vozidiel polície," priblížila hovorkyňa.

Deti budú mať šancu oboznámiť sa aj s prácou kriminalistického technika a počas akcie oznámkovať prácu polície s možnosťou získať darček s jej logom. Akcia potrvá do 12.00 h.