Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Regióny

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici bude podávať punč

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Branislav Račko

Univerzitný punč sa už stal tradíciou nielen pre študentov a ich zamestnancov, ale pre všetkých návštevníkov Banskobystrických Vianoc.

Banská Bystrica 11. decembra (TASR) - Univerzita Mateja Bela (UMB) v Banskej Bystrici pokračuje v tradícii a aj tento rok bude v predvianočnom období na Námestí SNP podávať univerzitný punč. Vedenie fakúlt a univerzity ho bude servírovať 12. decembra od 13.00 h v stánku pred radnicou.

Ako v pondelok TASR informovala Dana Straková z referátu marketingovej komunikácie UMB, univerzitný punč sa už stal tradíciou nielen pre študentov a ich zamestnancov, ale pre všetkých návštevníkov Banskobystrických Vianoc.

"Punč bude chutiť o to lepšie, že urobíme radosť deťom a rodinám občianskeho zduženia Svetielko nádeje, kde poputujú všetky príspevky. Z pódia sa bude ozývať spev a tanec v podaní Univerzitného folklórneho súboru Mladosť a v evanjelickom kostole sa uskutoční adventný koncert Univerzitného speváckeho zboru Mladosť," priblížila Straková.

Folkloristi UMB vystúpia o 19.00 h s programom Daj Boh šťastia tejto zemi. Ukončenie celého podujatia je plánované o 22.00 h.