Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Primátor Bardejova kandiduje v komunálnych voľbách už piaty raz

Ilustračná foto - mesto Bardejov Foto: TASR/Svätopluk Písecký

Súčasný primátor mesta Bardejov Boris Hanuščak svoju kandidatúru oznámil dnes.

Bardejov 18. septembra (TASR) – Boris Hanuščak, ktorý je v tejto funkcii už štvrté volebné obdobie, za primátora kandiduje znova.

"Na jednej strane cítim zodpovednosť za ukončenie rozbehnutých projektov, na strane druhej som sa tak rozhodol aj na základe početných stretnutí a diskusií s občanmi, ktorí mi vyjadrujú podporu, pri rôznych príležitostiach mi dávajú najavo, že si želajú ďalší rozvoj Bardejova a pokračovanie v pozitívnych zmenách. Podstatným impulzom je aj podpora strany Smer-SD, ktorej okresná rada mi vyjadrila jednoznačnú podporu," uviedol primátor.

Podľa neho sa vďaka konštruktívnej spolupráci s mestským zastupiteľstvom, Prešovským samosprávnym krajom, vládou SR a ďalšími partnermi v Bardejove podarilo presadiť veľa pozitívnych zmien. V tomto by chcel pokračovať aj v ďalšom období a spolupracovať s každým, kto to s Bardejovom myslí dobre. Pri práci sa bude opierať o dva základné piliere – skúsenosti a spoluprácu.

Podľa vedúceho oddelenia správy vnútorných vecí Mestského úradu v Bardejove Ivana Leščišina doposiaľ na úrade kandidačnú listinu na post primátora neodovzdal žiaden kandidát.