Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Motoristov v Banskej Bystrici čakajú tento týždeň dopravné obmedzenia

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Týkať sa budú ulíc Profesora Sáru a Figuša Bystrého.

Banská Bystrica 23. júla (TASR) - V súvislosti s opravami miestnych komunikácií čakajú tento týždeň motoristickú verejnosť v Banskej Bystrici krátkodobé dopravné obmedzenia. Týkať sa budú ulíc Profesora Sáru a Figuša Bystrého.

"Z dôvodu pokládky nových asfaltových povrchov miestnych komunikácií bude od utorka (25.7.) 08.00 h do štvrtka (27.7.) 06.00 h úplne uzatvorená časť ulice Profesora Sáru. Ide o plochu pred budovou RTVS až po objekt SBS Omnis, teda o úsek od č. 42 po č. 48," priblížila Dominika Mojžišová z kancelárie primátora Banskej Bystrice.

Od štvrtka 08.00 h do soboty (29.7.) 06.00 h sa práce presunú na ulicu Figuša Bystrého. Úplne uzatvorená bude v úseku od ulice Profesora Sáru až po Rudlovskú cestu.

"Žiadame obyvateľov a návštevníkov spomínaných ulíc o porozumenie a strpenie zníženia komfortu počas uzávery. Vodičov upozorňujeme, aby sledovali prenosné dopravné značenie a nejazdili po pamäti. Za vzniknuté dopravné obmedzenia sa ospravedlňujeme," dodala Mojžišová s tým, že v prípade nepriaznivého počasia budú práce na pokládke asfaltov realizované v náhradnom termíne.