Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Na starostu Jaroviec kandiduje súčasný šéf samosprávy i vicestarosta

Pavel Škodler, archívna snímka. Foto: jarovce.sk

Súčasný starosta Jaroviec spresnil, že jeho rozhodnutie bolo ovplyvnené hlavne záujmom realizovať niektoré projekty, ktoré však ešte nechce prezentovať.

Bratislava 14. septembra (TASR) – Na starostu bratislavskej mestskej časti Jarovce kandiduje súčasný šéf samosprávy Pavel Škodler i vicestarosta Jozef Uhler. Obaja to potvrdili pre TASR.

Súčasný starosta Jaroviec spresnil, že jeho rozhodnutie bolo ovplyvnené hlavne záujmom realizovať niektoré projekty, ktoré však ešte nechce prezentovať. "Urobím tak až počas mojej kampane, ktorú začnem asi mesiac pred voľbami," povedal Škodler.

Jeho protikandidát i zástupca v mestskej časti Uhler vníma, že táto mestská časť má obrovský potenciál stať sa miestom pre komfortný a pohodlný život jej obyvateľov. „Na to potrebujú dynamické vedenie s víziou na dlhšie obdobie vopred. Verím, že ja toto kritérium spĺňam a preto sa uchádzam o dôveru Jarovčanov, ktorí už celé roky poznajú moju prácu a jej výsledky," uviedol.

Kandidáti na primátorov, starostov a komunálnych poslancov či strany, ktoré ich navrhujú, mali v utorok (11.9.) posledný deň na podanie kandidačnej listiny pre novembrové komunálne voľby. Voľby budú v sobotu 10. novembra, kampaň už beží a skončí sa 48 hodín pred dňom hlasovania.