Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Policajné auto zrazilo v Petržalke chlapca, je vážne zranený

Ilustračné foto Foto: TASR

Nehoda sa stala v piatok (2.12.) vo večer. Chlapec utrpel vážne zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.

Bratislava 3. decembra (TASR) - V bratislavskej mestskej časti Petržalka zrazilo v piatok (2.12.) vo večerných hodinách služobné policajné auto maloletého chlapca. Ten utrpel vážne zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Vodič policajnej hliadky podľa jej slov prechádzal so služobným vozidlom po Betliarskej ulici v smere k nemocnici na Antolskej ulici. "Pri zastávke MHD Ľubovnianska, došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu s maloletým chodcom, ktorý vošiel na vozovku spred autobusu MHD stojaceho na zastávke," spresnila Mihalíková.

Vodič policajného auta bol na mieste nehody podrobený dychovej skúške, ktorá požitie alkoholických nápojov vylúčila. "Presné príčiny, okolnosti, ako aj miera zavinenia dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania Sekcie kontroly a inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR," uviedla hovorkyňa.