Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Z okna policajnej stanice vyskočil muž, ktorý okrádal staršie ženy

Ilustračná snímka Foto: TASR/Tomas Doboš

Obvinený je 40-ročný Bohuslav D. z Bratislavy a v minulosti bol už viackrát súdne trestaný, naposledy za drogovú trestnú činnosť.

Bratislava 4. januára (TASR) - Muž obvinený z troch prepadnutí starších žien skončil v nemocnici po tom, čo vyskočil z druhého poschodia budovy polície. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Obvinený je 40-ročný Bohuslav D. z Bratislavy a v minulosti bol už viackrát súdne trestaný, naposledy za drogovú trestnú činnosť. Teraz je obvinený z troch prepadnutí starších žien. Mal tak urobiť 30. decembra 2016, 2. a 3. januára tohto roka v Ružinove a Petržalke.

"Dnes vo večerných hodinách počas vykonávania ďalších potrebných úkonov vedúcich k objasneniu ďalšej trestnej činnosti sa pokúsil vyskočiť z druhého poschodia budovy Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II so sídlom na Osvetovej ulici v Bratislave," uviedla Kurucová.

V pokuse sa mu snažil zabrániť službukonajúci policajt. "Následnému pádu obvineného sa aj napriek tomu, že ho službukonajúci policajt zachytil za nohy, už zabrániť nepodarilo. Obvinený muž, v súčasnosti už z troch zločinov lúpeží na starších ženách, bol v sprievode policajtov prevezený do jednej z bratislavských nemocníc, podľa súčasných zistení je mimo ohrozenia života," doplnila.

Zároveň informovala, že okolnosti pádu preverujú v súčinnosti so Sekciou kontroly a inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR.