Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

DPB dočasne upraví interval niektorých liniek MHD

Ilustračné foto. Foto: FOTO TASR – Jakub Kotian

Linka 93 bude namiesto pôvodného ranného intervalu štyri minúty premávať v intervale šesť minút a pôvodný poobedný interval päť minút sa zmení na 7,5 minúty.

Bratislava 17. februára (TASR) - Interval niektorých liniek bratislavskej MHD bude pre chrípkové obdobie od pondelka 19. februára do piatka 2. marca dočasne upravený. Dotkne sa to liniek 50, 68, 93, 94 a 99. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava na svojom webe.

"Linky 50, 94 a 99 budú ale zabezpečované kapacitnejšími kĺbovými vozidlami. Na každej zastávke bude vyvesený nový cestovný poriadok," spresňuje podnik.

Linka 50 z pôvodného intervalu 7,5 minúty bude premávať v intervale desiatich minút. Na tejto linke však budú vypravované kĺbové vozidlá. Linka 68 z pôvodného ranného intervalu štyri minúty bude premávať v intervale šesť minút. "Z pôvodného poobedného intervalu šesť minút bude premávať linka v intervale 7,5 minúty," spresnil DPB.

Linka 93 bude namiesto pôvodného ranného intervalu štyri minúty premávať v intervale šesť minút a pôvodný poobedný interval päť minút sa zmení na 7,5 minúty. Premávať v intervale šesť minút bude linka 94 z pôvodného ranného intervalu štyri minúty a pôvodný poobedný interval päť minút sa zmení na 7,5 minúty. Na tejto linke však budú vypravované kĺbové vozidlá.

Linka 99 bude premávať v intervale desať minút, namiesto pôvodného intervalu 7,5 minúty. Vypravované na tejto linke však budú kĺbové vozidlá.