Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Regióny

Bratislavský Ružinov ožije cez víkend tradičnými hodovými slávnosťami

Na archívnej snímke Marie Rottrová. Foto: TASR/Branislav Račko

Pripravené sú koncerty viacerých umelcov a hudobných skupín vrátane ikony českej populárnej hudby Marie Rottrovej s jej hudobnou skupinou.

Bratislava 22. septembra (TASR) - Park Andreja Hlinku v bratislavskom Ružinove ožije cez víkend (23. - 24. 9.) tradičnými hodovými slávnosťami. Na svoje si prídu milovníci rôznych hudobných žánrov i gastronómie. Koncerty i ďalšie aktivity sú zamerané na všetky vekové kategórie.

"Máme radosť, že môžeme opäť priniesť do Ružinova obľúbené hodové slávnosti. Verím, že to budú dva dni plné radosti a zábavy. Naším cieľom je vytvoriť príjemné a nezabudnuteľné chvíle, ktoré si všetci budú dlho pamätať," pozýva starosta Ružinova Martin Chren.

Pripravené sú koncerty viacerých umelcov a hudobných skupín vrátane ikony českej populárnej hudby Marie Rottrovej s jej hudobnou skupinou. Chýbať nebudú ani gastrostánky s výberom tradičných slovenských jedál, ale aj medzinárodných gastronomických lahôdok. Najmenších návštevníkov budú čakať detské atrakcie a rôzne zábavné programy. Pred Domom kultúry (DK) Ružinov budú kolotoče, Wetzlerov park bude miestom rodinného trhu Ružinovčanov i športovej zóny.