Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Regióny

Bratislavská polícia hľadá svedkov zrážky autobusu s autom

Bratislavská polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, pri ktorej sa v polovici novembra na Hradskej ulici zrazil autobus s autom. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

K zrážke autobusu MHD s autom malo dôjsť 15. novembra krátko po 22.00 h neďaleko križovatky Hradskej s Majerskou ulicou. Motorové vozidlo zostáva zatiaľ neznáme.

Bratislava 27. novembra (TASR) – Bratislavská polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, pri ktorej sa v polovici novembra na Hradskej ulici zrazil autobus s autom. TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa doterajších informácií došlo k zrážke autobusu MHD s autom 15. novembra krátko po 22.00 h neďaleko križovatky Hradskej s Majerskou ulicou. Motorové vozidlo zostáva zatiaľ neznáme, má však ísť o automobil dodávkového typu červenej farby.

Polícia vyzýva svedkov, ktorí videli dopravnú nehodu a vedia poskytnúť bližšie informácie k jej priebehu, aby sa prihlásili telefonicky na čísle 09610 32561, alebo na bezplatnom čísle polície 158. Urobiť tak môžu aj osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.