Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Bratislavské letisko hľadá firmu na upratovanie za 2,43 mil. eur

Bratislavské letisko Milana R. Štefánika Foto: Facebook Letisko Bratislava

Práce by mali byť na obdobie 46 mesiacov, teda na takmer štyri roky. Záujemcovia môžu predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť v tendri do 28. novembra tohto roku.

Bratislava 30. októbra (TASR) - Bratislavské Letisko Milana R. Štefánika hľadá firmu na upratovanie objektov, časti vonkajších priestorov a lietadiel. Na zákazku vyhlásilo súťaž a cenu za práce odhaduje na 2,43 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení tendra, ktoré bolo zverejnené vo vestníku verejného obstarávania. Práce by mali byť na obdobie 46 mesiacov, teda na takmer štyri roky.

Podľa letiska ide pri upratovaní objektov a vonkajších priestorov letiska o celkovú výmeru 102.831 štvorcových metrov. Patria sem administratívne a sociálne priestory, technické zázemie, verejné a neverejné priestory vybavovacích budov a vonkajšie priestory.

"Upratovanie vybraných objektov, vonkajších priestorov na Letisku M. R. Štefánika v Bratislave bude prebiehať v nepretržitom režime," dodalo letisko v oznámení.

Záujemcovia môžu predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť v tendri do 28. novembra tohto roku. Kritériom pri vyhodnocovaní ponúk bude cena a zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov.