Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Pri obci Cabaj-Čápor zomreli traja ľudia, vrátane dvojročného chlapca

Ilustračná snímka Foto: TASR/Henrich Mišovič

Vodič osobného motorového vozidla Ford Focus, 32-ročný Martin zo Šale, prešiel s vozidlom do protismeru.

Bratislava/Nitra 26. júla (TASR) – Pri obci Cabaj-Čápor v okrese Nitra sa dnes krátko pred 19.00 h stala tragická dopravná nehoda. Podľa portálu tvnoviny.sk, ktorý o nehode ako prvý informoval, sa tu zrazil kamión s osobným autom. 

Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel pre TASR uviedol, že na mieste zomreli traja ľudia. "Zatiaľ nemám bližšie informácie, pretože to nie je ešte uzavreté. Môžem však potvrdiť, že tri osoby utrpeli zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahli," povedal.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáty Čuhákovej sa nehoda stala približne o 18.40 hodine. Vodič osobného motorového vozidla Ford Focus, 32-ročný Martin zo Šale, prešiel s vozidlom do protismeru. Tam sa zrazil s vozidlom Man s návesom. V osobnom aute zahynula okrem vodiča i jeho 32-ročná manželka Zuzana a ich dvojročný syn. Na mieste nehody stále zasahuje polícia. „Čaká sa na obhliadajúceho lekára. Vozidlo bude zaistené pre účely ďalšieho vyšetrovania,“ povedala Čuháková.