Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Regióny

Colný úrad Michalovce ponúka bezodplatne palety na humanitárne účely

Ilustračná snímka. Foto: TASR

V žiadosti je nutné okrem základných údajov uviesť aj počet kusov paliet, o ktorý je záujem, spôsob použitia a miesto vykládky, respektíve miesto konečnej spotreby tovaru.

Michalovce 11. apríla (TASR) - Colný úrad (CÚ) Michalovce bezodplatne ponúka 756 kusov plochých drevených paliet na humanitárne účely. Získať ich môžu humanitárne organizácie a charitatívne združenia, použité môžu byť napríklad na vykurovanie priestorov. TASR o tom v utorok informovala hovorkyňa CÚ Michalovce Jana Nimrichterová.

"Tovar bol zaistený pre podozrenie, že ide o falzifikáty neoprávnene označené ochrannou známkou, čím sú porušené práva ochrany duševného vlastníctva," uviedla.

Žiadosť o poskytnutie tovaru na humanitárne účely je možné podať do 2. mája na adrese CÚ Michalovce, Plynárenská 4, 071 01 Michalovce. V žiadosti je nutné okrem základných údajov uviesť aj počet kusov paliet, o ktorý je záujem, spôsob použitia a miesto vykládky, respektíve miesto konečnej spotreby tovaru. Bližšie informácie o podmienkach poskytnutia tovaru poskytne CÚ na telefónnom čísle +421 56 6872413 alebo e-mailovej adrese cumi.info@financnasprava.sk.