Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Na diaľnici D1 z Popradu do Prešova vyhasol ľudský život

Ilustračné foto Foto: TASR - KR HaZZ Trenčín

Pri dopravnom nešťastí sa zranili dve osoby.

Poprad 21. septembra (TASR) – Jednu obeť a dvoch zranených ľudí si dnes v ranných hodinách vyžiadala dopravná nehoda na diaľnici D1 medzi Popradom a Prešovom.

Na mieste zasahovali siedmi hasiči s dvoma kusmi techniky. Uviedol to pre TASR operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová doplnila, že nehodu neprežila 52-ročná žena z Fričoviec. Za volantom auta zn. Hyundai bol 33-ročný muž z Prešova, ktorý z doposiaľ nezistených príčin dostal šmyk, s vozidlom sa opakovane prevrátil a ostal stáť mimo cesty. Dychová skúška u neho vylúčila prítomnosť alkoholu, zranenia utrpel iba ľahké. Vo vozidle sa nachádzala ešte 26-ročná pasažierka, ktorá utrpela podľa predbežných informácií ľahké zranenia.



K tragickej dopravnej nehode došlo po 7.00 h neďaleko Malého Šariša v okrese Prešov. Okolnosti i presná príčina nehody budú známe po skončení vyšetrovania, ku ktorému prizvú aj znalca z odboru cestnej dopravy. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove na základe uvedených skutočností začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.