Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Z Bratislavy sa bude od konca októbra lietať aj do Bangkoku

Ilustračná snímka Foto: TASR/Jakub Kotian

Cestujúci tak budú môcť podľa hovorkyne letiska Veroniky Ševčíkovej letieť do Thajska s prestupom v Dubaji.

Bratislava 25. júla (TASR) - Z bratislavského Letiska Milana R. Štefánika pribudne od 31. októbra tohto roku nové letecké spojenie do Bangkoku v Thajsku. Letecká spoločnosť flydubai totiž pridáva od začiatku zimného letového poriadku takéto nové prestupné spojenie.

Cestujúci tak budú môcť podľa hovorkyne letiska Veroniky Ševčíkovej letieť do Thajska s prestupom v Dubaji. "Spustenie letov do tejto destinácie je pre nás významným míľnikom, keďže cestujúcim z Dubaja a Bangkoku, či už idú za obchodom, alebo zábavou, ponúkame väčší výber a flexibilitu v rámci našej siete," opísal generálny riaditeľ flydubai Ghaith Al Ghaith.

Letecká spoločnosť zároveň od 31. októbra zvýši frekvenciu letov na trase Bratislava - Dubaj z pôvodných troch letov týždenne na štyri lety týždenne. Aj do Thajska tak budú môcť cestujúci lietať štyrikrát týždenne.

"O zvýšení frekvencií na štyrikrát týždenne sme s leteckou spoločnosťou flydubai rokovali od začiatku spustenia leteckého spojenia z Bratislavy do Dubaja v decembri 2014," priblížil generálny riaditeľ letiska Ivan Trhlík.