Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Dopravná nehoda pri Hornej Vsi si vyžiadala život 38-ročného vodiča

Život 38-ročného muža z Oslian v okrese Prievidza si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v stredu 21. septembra 2016 o 14.40 h na ceste II/512 pri Hornej Vsi. TASR o tom vo štvrtok 22. septembra 2016 informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. Foto: FOTO TASR - KR PZ Trenčín

Poverený príslušník prievidzského okresného dopravného inšpektorátu už začal v tejto veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Horná Ves 22. septembra (TASR) - Život 38-ročného muža z Oslian v okrese Prievidza si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v stredu (21.9.) o 14.40 h na ceste II/512 pri Hornej Vsi. TASR o tom dnes informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Vodič jazdil po ceste od Žarnovice na Hornú Ves na Škode Octavia, keď z doposiaľ nezistených príčin vyšiel s vozidlom mimo cesty vpravo, kde sa s ním niekoľkokrát prevrátil. Po tomto bolo auto následne vymrštené späť na cestu," uviedla k nehode Antalová. Tridsaťosemročný muž podľa nej utrpel zranenia, ktorým podľahol na mieste. "To, či pred jazdou požil alkoholické nápoje, ukážu až výsledky súdno-znaleckej pitvy. Na vozidle vznikla škoda asi 7500 eur," doplnila.

Poverený príslušník prievidzského okresného dopravného inšpektorátu už začal v tejto veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. "Príčina a miera zavinenia tragickej dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," dodala trenčianska krajská policajná hovorkyňa.