Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Dve nehody pri Trakoviciach: Zranili sa štyria ľudia

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti ani u jedného z vodičov dychovými skúškami alkohol nezistili.

Trakovice 17. mája (TASR) - Trnavskí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dvoch dopravných nehôd pri obci Trakovice v okrese Hlohovec. Nehody sa stali v priebehu dvoch dní na rovnakej križovatke. Poškodených bolo päť vozidiel, zranili sa štyria ľudia, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

Vo štvrtok (16. 5.) v nočných hodinách mal jazdiť 42-ročný vodič auta Volkswagen Tiguan po vedľajšej ceste smerom z obce Malženice. Pri vychádzaní na hlavnú cestu pravdepodobne nedal prednosť autu Škoda Scala, ktoré išlo po hlavnej ceste smerom od Trnavy na obec Madunice. Jeho 19-ročný vodič už nestihol zareagovať a došlo zrážke, po ktorej obe vozidlá skončili mimo cesty. Pri nehode sa zranila dvojčlenná posádka z auta Škoda a vodič Volkswagenu. Všetky tri osoby si do starostlivosti prevzali privolaní záchranári.

V stredu (15. 5.) popoludní sa na rovnakej križovatke ciest zrazili dve vozidlá. Vodič Hondy HR-V nedal prednosť vozidlu Volkswagen Golf. Pri zrážke a následnom prevrátení sa vozidla Honda sa zranila spolujazdkyňa. Pri nehode bolo poškodené aj auto Audi Q7, ktoré v tom čase stálo na križovatke smerom z obce Trakovice.

Policajti ani u jedného z vodičov dychovými skúškami alkohol nezistili. Na mieste zadržali vodičský preukaz vodičovi Volkswagenu aj vodičovi Hondy.