Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Fakulty SPU sa počas dní otvorených dverí predstavia verejnosti

Na archívnej snímke SPU v Nitre. Foto: TASR Henrich Mišovič

DOD odštartuje fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja, ktorá bude pre návštevníkov sprístupnená v utorok a 8. marca.

Nitra 9. januára (TASR) - Slovenská poľnohospodárska univerzita (SPU) v Nitre sprístupní svoje vzdelávacie a výskumné pracoviská na jednotlivých fakultách záujemcom o vysokoškolské štúdium. Ako informovala, dni otvorených dverí (DOD) sa budú postupne konať od utorka až do 22. marca.

DOD odštartuje fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja, ktorá bude pre návštevníkov sprístupnená v utorok a 8. marca. Neskôr svoje pracoviská sprístupní záujemcom o štúdium aj fakulta ekonomiky a manažmentu, fakulta biotechnológie a potravinárstva, fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva, technická fakulta i fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov.

Ako doplnila univerzita, v rámci dní otvorených dverí budú jednotlivé pracoviská SPU poskytovať informácie o študijných programoch, podmienkach prijímacieho konania, uplatnení absolventov a spolupráci katedier s domácimi a zahraničnými inštitúciami. "Návštevníci spoznajú našich pedagógov a študentov a dozvedia sa viac aj o možnostiach ubytovania alebo trávenia voľného času," pripomenuli organizátori.