Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

FIIT STU pripravuje pre záujemcov o štúdium deň otvorených dverí

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Záujemcovia o štúdium môžu na DOD získať informácie o podmienkach prijatia, prijímacích skúškach, študijných programoch, výskumných skupinách a projektoch, ako aj o mimoštudijných aktivitách.

Bratislava 30. novembra (TASR) - Fakulta informatiky a informačných technológií (FIIT) Slovenskej technickej univerzity (STU) v Bratislave pripravuje pre záujemcov o štúdium deň otvorených dverí (DOD). Konať sa bude 15. decembra od 9.30 h do 13.00 h. TASR o tom informovala vedúca úseku marketingu a komunikácie Michaela Sabolová.

Záujemcovia o štúdium môžu na DOD získať informácie o podmienkach prijatia, prijímacích skúškach, študijných programoch, výskumných skupinách a projektoch, ako aj o mimoštudijných aktivitách. Rovnako uvidia priestory fakulty.

"Svet IT nepatrí iba mužom - dievčatá sú u nás nielen vítané, ale tvoria aktívnu súčasť našej fakulty. Mnohé z nich sú veľmi úspešné študentky, ktoré svojím prínosom obohacujú akademické prostredie na FIIT STU," uviedol dekan FIIT STU v Bratislave Ivan Kotuliak. Za 20 rokov pôsobenia FIIT STU úspešne ukončilo štúdium viac ako 5500 absolventov.