Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V Prešove vzniknú desiatky pracovných miest v oblasti IT

Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš

Šancu majú nielen skúsení IT-čkári, ale aj študenti či čerství absolventi.

Prešov 2. februára (TASR) – Nové pracovné miesta v oblasti informačných technológií (IT) v Prešove už čoskoro vytvorí spoločnosť Unicorn Systems. Firma svoje portfólio rozšíri o nové vývojové centrum na Kúpeľnej ulici. Informovala o tom Jana Krajkovičová, ktorá má na starosti marketing a komunikáciu.

V prešovskej pobočke si prácu nájde niekoľko desiatok IT pracovníkov, ktorí chcú byť súčasťou softvérových riešení na medzinárodnej úrovni. Šancu majú nielen skúsení IT-čkári, ale aj študenti či čerství absolventi. Okrem stabilnej práce spoločnosť ponúka široké možnosti mimopracovných tímových aktivít či program systematického vzdelávania. Unicorn Systems očakáva, že sa počty zamestnancov v Prešove budú postupne ešte navyšovať.

"Rozhodli sme sa pre vytvorenie nového vývojového centra na východe Slovenska, pretože potrebujeme nových spolupracovníkov, ktorí budú s nami vytvárať pevný základ pre ďalšie úlohy spoločnosti Unicorn Systems. Sme presvedčení, že je tu obrovský potenciál mladých, šikovných ľudí z oblasti IT," uviedol riaditeľ produkčného streamu Richard Schwartz.

Unicorn Systems dnes tvorí viac ako 1100 ICT špecialistov, manažérov a odborníkov v oblasti IT. Spoločnosť sa tak, ako aj celé IT odvetvie vo svete, neustále rozvíja a rastie, pribúdajú nové projekty. Na trhu pôsobí od roku 1990, doteraz otvorila 15 vývojových centier na Slovensku, v Čechách, Holandsku, či na Ukrajine.

Zoznam aktuálne ponúkaných pozícií v Prešove nájdu záujemcovia prostredníctvom webu na www.damevamnaboj.sk.