Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

Fotokáva v centre Hviezda nadviaže na tradíciu fotoklubov v meste

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Fotokáva je živá diskusia nad naozajstnými fotografiami, na ktorej budú môcť záujemcovia získať spätnú väzbu k svojim snímkam a vyjadriť sa k fotkám druhých.

Trenčín 3. marca (TASR) - Tradíciu niekdajších trenčianskych fotografických klubov sa pokúsi oživiť podujatie Fotokáva v Kultúrno-kreatívnom centre Hviezda v Trenčíne. Diskusia s fotografmi sa bude konať každý prvý pondelok v mesiaci, prvá bude už 4. marca o 18.00 h. Informovalo o tom Kultúrno-kreatívne centrum Hviezda.

Fotokáva je živá diskusia nad naozajstnými fotografiami, na ktorej budú môcť záujemcovia získať spätnú väzbu k svojim snímkam a vyjadriť sa k fotkám druhých. Podujatím sprevádzajú fotografi Peter Marek a Radovan Stoklasa, ktorý pôsobí aj ako fotoreportér TASR.

"Trenčín bol v minulosti známy aktívnou činnosťou fotoklubov, čo sa rokmi vytratilo. Šikovných fotografov v meste a jeho okolí je množstvo, ale klubová činnosť prestala fungovať. Pokúsime sa ju preto oživiť živou diskusiou o fotografiách," uviedol pre TASR Stoklasa.