Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

M. FTÁČNIK: Zatiaľ som pokojný, nemám žiadne veľké očakávania

Na snímke úradujúci a kandidát na primátora Bratislavy Milan Ftáčnik vhadzuje obálku s hlasovacími lístkami do volebnej schránky vo volebnej miestnosti na ZŠ Matky Alexie vo Voľbách do orgánov samosprávy obcí v Bratislave Foto: TASR/Vladimír Benko

"Nemám žiadne veľké očakávania. Verím, že to dobre dopadne," uviedol Milan Ftáčnik

Bratislava 15. novembra (TASR) – V bratislavskej Inchebe už čaká spolu so svojim tímom a priateľmi na výsledky komunálnych volieb súčasný primátor a kandidát na primátora hlavného mesta Milan Ftáčnik (nezávislý s podporou Smeru-SD). Očakáva tesný súboj až do konca, no vraví, že zatiaľ je pokojný a drží sa pri zemi. "Nemám žiadne veľké očakávania. Verím, že to dobre dopadne," povedal novinárom.

V priestore Incheby Ftáčnik čakal na volebné výsledky aj pred štyrmi rokmi, keď voľby vyhral. Priestor si preto vybral teraz znovu. Na volebnú noc si pozval najmä členov svojho tímu, ktorí s ním spolupracovali počas volebnej kampane. "Ale sú aj ľudia, ktorí ma podporovali a určite prídu aj takí, ktorí budú chcieť zablahoželať, dúfajme, že bude k čomu. Možno tu teda uvidíte pána ministra Glváča ako predsedu krajskej rady Smeru," dodal Ftáčnik.



V miestnosti sa zatiaľ výsledky volieb veľmi nesledujú, v televízii beží futbal a hosťom hrá ľudová hudba. S muzikantmi si už Ftáčnik stihol aj zaspievať. "Chceme, aby tu bola príjemná atmosféra a dobrá zábava, lebo možno tu budeme dlhšie," podotkol. Keďže očakáva tesný výsledok, prvé vyjadrenia tak bude dávať zrejme až okolo polnoci, keď bude spočítaných dostatočné množstvo hlasov.

Primátor doplnil, že voľby v Bratislave boli pokojné a v meste sa nevyskytli žiadne incidenty alebo narušenia volebných pravidiel.