Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

BITKA NA PRESTÁVKE: Hádka opitých stavbárov skončila úderom do hlavy

Snímka z miesta zadržania. Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Dvaja stavbári sa počas fajčiarskej prestávky pohádali v areáli firmy v Myjave. Hádka vyústila do fyzického napadnutia 45-ročného muža. Kolega muža udrel päsťou do tváre.

Myjava 24. októbra (TASR) - Myjavskí policajti obvinili 29-ročného muža z prečinu ublíženia na zdraví. V zamestnaní udrel kolegu, ktorý po údere hlavou o betón upadol do bezvedomia. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Dvaja stavbári sa počas fajčiarskej prestávky pohádali v areáli firmy v Myjave. Hádka vyústila do fyzického napadnutia 45-ročného muža. Kolega muža udrel päsťou do tváre. Následkom úderu poškodený spadol na zem, o betónovú plochu si udrel zadnú časť hlavy a zostal v bezvedomí ležať na zemi.

"Polícia vykonala s útočníkom aj poškodeným dychovú skúšku na alkohol. Muž, ktorý udrel päsťou kolegu, nafúkal 1,17 promile alkoholu. Poškodený mal v dychu 2,08 promile alkoholu," informovala polícia.

Polícia spracovala podnet na vzatie obvineného do väzby. Obvinený čaká na rozhodnutie o väzbe v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až dva roky.