Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode pri obci Čergov

Vytrvalé sneženie spôsobuje problémy na cestách v Nitrianskom kraji. Medzi obcami Čergov a Kolárovo v okrese Komárno sa 30. januára 2015 ráno zrazil autobus (na snímke vpravo) s nákladným autom. Vodič autobusu jazdiaci v smere na Kolárovo sa usiloval vyhnúť zrážke s protiidúcim nákladným autom a zišiel z cesty, kde zostal v priekope. Kamión zostal skrížený cez cestu a náves sa zviezol mimo cestu (na snímke v vľavo). Pri nehode sa nikto nezranil. Foto: TASR/Milan Drozd

"Kamión prerazil zvodidlá a zostal skrížený na vozovke," hovorkyňa prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Čergov 30. januára (TASR) - Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Kolárova zasahujú pri dopravnej nehode pri obci Čergov v okrese Komárno. Ku kolízii autobusu a kamióna došlo dnes ráno pred ôsmou hodinou na štátnej ceste II/583. Informovala TASR hovorkyňa prezídia HaZZ Zuzana Farkasová.

"Hasiči po príchode na miesto udalosti zistili, že kamión prerazil zvodidlá a zostal skrížený na vozovke. V autobuse sa nachádzali dve desiatky detí, ktoré sa pri nehode nezranili a z miesta ich odviezli náhradným spojom," priblížila Farkasová. Dodala, že hasiči sú na mieste udalosti a na havarovaných vozidlách vykonávajú protipožiarne opatrenia. Cesta je neprejazdná v oboch smeroch.