Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Hasiči likvidovali požiar v Porúbke, horeli garáž i hospodárska budova

Ilustračné foto Foto: TASR/Milan Kapusta

Na mieste udalosti v pondelok zasahovali hasiči z Liptovského Mikuláša, Liptovského Hrádku, ale aj Dobrovoľný hasičský zbor obce Liptovská Porúbka.

Liptovská Porúbka 4. decembra (TASR) – Ranný požiar garáže a hospodárskej budovy v obci Liptovská Porúbka postavil do pozoru viacero hasičských zborov. Na mieste udalosti v pondelok zasahovali hasiči z Liptovského Mikuláša, Liptovského Hrádku, ale aj Dobrovoľný hasičský zbor obce Liptovská Porúbka.

„Požiar vznikol ráno okolo ôsmej hodiny,“ uviedol pre TASR vedúci prevádzkovo-technického oddelenia na Okresnom riaditeľstve Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Liptovskom Mikuláši Tibor Gärtner a doplnil, že na miesto boli vyslané posádky dokopy na štyroch vozidlách.

Podľa Gärtnera je vznik udalosti momentálne v štádiu vyšetrovania, zisťovateľ je ešte stále na mieste požiaru. „Požiar bol zlikvidovaný v dopoludňajších hodinách a miesto bolo odovzdané do rúk dobrovoľného hasičského zboru obce na následné skontrolovanie,“ doplnil.

Pri udalosti nebol nikto zranený, vznikla však škoda na majetku. „Tá ešte momentálne nie je presne vyčíslená,“ uzavrel Gärtner.