Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Hasiči v Bratislave zasahujú pri nehode autobusu a nákladného vozidla

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Na mieste je 14 hasičov na troch kusoch hasičskej techniky.

Bratislava 7. januára (TASR) - Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej nehode autobusu a nákladného motorového vozidla na križovatke ulíc Topoľčianska a Šintavská v Bratislave. Na mieste je 14 hasičov na troch kusoch hasičskej techniky. TASR informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Nehodou sa zaoberá aj polícia. "Podľa doterajších informácií v čase krátko pred 14.15 h došlo v uvedenom úseku k zrážke vozidla MHD a nákladného vozidla, následkom čoho utrpelo viacero osôb zranenia, ktoré im boli ošetrené na mieste, dve osoby boli prevezené k ošetreniu do bratislavských nemocníc. Alkohol bol vykonanou dychovou skúškou u vodiča vozidla MHD, ako aj vodiča nákladného motorového vozidla vylúčený. Presné príčiny, ako aj okolnosti, za akých k nehode došlo, sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Pre nehodu polícia uzavrela Jantárovú ulicu. Obchádzka je vedená cez Kutlíkovú ulicu.

"Žiaľ, zranilo sa deväť cestujúcich, vo väčšine prípadov ide o ľahšie poranenia, v niektorých prípadoch aj s možnosťou vážnejších poranení. Vodič autobusu utrpel odreniny," doplnila hovorkyňa bratislavského dopravného podniku Adriana Volfová.