Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Diaľnica D1 je po zrážke kamiónov s autom čiastočne neprejazdná

Dopravná nehoda na diaľnici D1, 11.9.2017. Foto: www.facebook.com

Záchranné zložky odstraňujú následky dopravnej nehody a náklad vozidla, ktorý sa vysypal na vozovku a tvorí prekážku v ľavom a strednom jazdnom pruhu diaľnice v smere do Senca.

Bratislava 11. septembra (TASR) - Doprava na diaľnici D1 v smere zo Senca do Bratislavy bola dnes celkom ochromená z dôvodu zrážky dvoch nákladných áut. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

"Z dôvodu pristátia vrtuľníku záchrannej zdravotnej služby (ZZS) bola diaľnica smerom do Bratislavy na určitú dobu neprejazdná," uviedli hasiči s tým, že diaľnica je naďalej čiastočne neprejazdná.

Podľa polície sa dopravná nehoda sa udiala krátko pred 9.25 h na 23 kilometri diaľnice D1 v smere do Bratislavy. Tu došlo k stretu nákladného auta s úžitkovým vozom zn. Ford Tranzit, ktorý bol z dôvodu technickej poruchy odstavený v pravom jazdnom pruhu.

"Následkom stretu vozidiel došlo k nárazu nákladného vozidla do stredových betónových zvodidiel," opísala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihaliková. Podľa fotiek, ktoré zverejnil na internete denník Nový čas, náraz odhodil dodávku mimo diaľnice, kde skončila na streche.

Na miesto dostavili všetky záchranné zložky a záchranársky vrtuľník, ktorý jedného z vodičov previezol s dosiaľ neustálenými zraneniami do jednej z bratislavských nemocníc.

Záchranné zložky v súčasnosti odstraňujú následky dopravnej nehody a náklad vozidla, ktorý sa vysypal na vozovku a tvorí prekážku v ľavom a strednom jazdnom pruhu diaľnice v smere do Senca. Hliadky dopravnej polície dopravu usmerňujú a vykonávajú odklon dopravy cez Senec.