Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Na trenčianskom moste zhorelo po nehode auto

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Jozef Scheiner

Hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch nasadili na likvidáciu požiaru jeden hasebný prúd s použitým peny.

Trenčín 21. marca (TASR) - Šesť profesionálnych hasičov z Trenčína s tromi kusmi techniky zasahovalo v stredu (20. 3.) podvečer pri dopravnej nehode na novom cestnom moste v Trenčíne. Po nehode zhorel osobný automobil. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

"Štyria účastníci dopravnej nehody sa bez viditeľných zranení nachádzali mimo postihnutých automobilov, jedno z vozidiel bolo zasiahnuté požiarom, ktorý bol v pokročilej fáze horenia," uviedol hovorca.

Hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch nasadili na likvidáciu požiaru jeden hasebný prúd s použitým peny. Počas hasenia bola cesta uzavretá v oboch smeroch. Zdravotní záchranári HaZZ preverili zdravotný stav všetkých účastníkov a osobám poskytli predlekársku prvú pomoc. Na miesto prišli dve posádky zdravotných záchranárov, ošetrili jednu zranenú osobu, ktorú následne transportovali na do nemocnice.

"Počas zásahu vykonali príslušníci Hasičského a záchranného zboru požiarno-bezpečnostné opatrenia a pomocou termovíznej kamery požiarisko na záver skontrolovali. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania," doplnil Petrík.